Wellness részleg

Komplex belső wellness részlegünkkel a nyugalom és feltöltődés szigetét kívántuk Önöknek létrehozni, ahol a természettől karnyújtásnyira adhatja át magát a kényeztető pillanatoknak az alábbi egységeink igénybevételével.

ÚSZÓMEDENCE ÉLMÉNYELEMEKKEL

30 m2-es medencénkben az ellenáramlást biztosító úszógép segítségével mozgathatja át magát, ami után jól fog esni a masszírozó hatású vízzuhatag ereje.

PEZSGŐMEDENCE

10 személyes pezsgőmedencénkből lazítás közben élvezheti a hegyek és a csónakázó tó gyönyörű panorámáját, de nem érdemes kihagyni az esti fürdőzés különleges élményét sem, amikor a víz alatti megvilágítás a szivárvány színeit idézi.

GYEREKPANCSOLÓ

A legkisebbek biztonságos,50 cmmély vízben élvezhetik a pancsolást, a közös játékot szüleikkel, családjukkal.

FINN SZAUNA

A szaunázás szerelmeseit hagyományos finn szaunával várjuk.

INFRASZAUNA

Az infra fény jótékony hatásait az infraszaunánkban élvezhetik kedves vendégeink, melyben hangulatosan megvilágított sótégla-fal járul hozzá az egészség megőrzéséhez.

SZOLÁRIUM

Álló szoláriumunk a legmodernebb technológiát képviselve az egészséges barnulást szolgálja. A Vibro-plate üzemmóddal rendelkező szolárium a vibráló talp segítségével a fényfürdőzés közben felpezsdíti a vérkeringést, így segíti a test méregtelenítő folyamatait.

JÁDE-KÖVES MASSZÁZSÁGYAK

Wellness részlegünkön az elvonult kikapcsolódásra berendezett masszázs szobában két elektronikus masszázságy várja a relaxálni vágyókat. A masszázs alatt a test izmai ellazulnak, a kellemes zene és a fényterápia pedig a szellemet is megnyugtatja. A masszázsprogramok különösen alkalmasak a gerinc és hátproblémák orvoslására.

BÁR

A Wellness részleghez bár kapcsolódik, ahol kávét, frissítőket és csapolt sört kínálunk a pihenő vendégeknek. Tavasztól őszig a medencéktől közvetlenül megközelíthető hangulatos napozó teraszon is elfogyaszthatják italaikat.

Aranybanya Hotel Telkibánya - Wellness részleg
Aranybanya Hotel Telkibánya - Medence
Aranybanya Hotel Telkibánya - Szolárium
Aranybanya Hotel Telkibánya - Jadeköves masszázs ágyak
Aranybanya Hotel Telkibánya - Jacuzzi