Történetünk

Családi vállalkozásunk 2000 óta foglalkozik kereskedelmi vendéglátással, ekkor nyitottuk a ma is üzemelő Aranybánya Panziót, mely az évek során folyamatosan bővült mind szobáit, mind szolgáltatásait tekintve. Mára 17 szobás, barátságos és közkedvelt panzióvá nőtte ki magát, ahol a vendégeinket változatos kül- és beltéri kikapcsolódást nyújtó szolgáltatásokkal várjuk.

2011-ben a Hotel szomszédságában, a Panzióval szemközt megnyitottuk Családi Öko-Kalandparkunkat, ahol a felnőtt és gyermek kalandpályák egy csodálatos csónakázó-tó körül kerültek megépítésre.

A Hotel születése

Állandó fejlődésre irányuló törekvéseink és vendégeink visszajelzései arra ösztönöztek minket, hogy szélesítsük szolgáltatási palettánkat és hozzunk létre magasabb kategóriába tartozó szálláshelyet.

A tervezés, majd az építés és berendezés során végig arra törekedtünk, hogy színvonalas, elegáns, ugyanakkor barátságos és kényelmes szobákat és apartmanokat alakítsunk ki vendégeink számára, ahová jó visszatérni és megpihenni a változatos programokat kínáló abaúji és zempléni felfedezőtúrák után.

YouTube előnézeti kép