Szobák

Az Aranybánya Hotel szobáinak változatos kialakítása az Önök különféle igényeihez kíván igazodni. A berendezés kialakításánál a kényelem, a funkcionalitás és az elegancia volt a vezérelvünk, melynek szemet gyönyörködtető példája a selyem tapéta, amivel a közösségi terek, superior szobák, apartmanok és a lakosztály falait díszítettük.

A szobák egységes alapfelszereltségéhez tartoznak többek között:

  • 82 cm átmérőjű LCD LED Smart televízió
  • magas kényelmi fokozatú aloe vera huzattal bevont matracok
  • hűtőszekrény
  • hajszárító


SUPERIOR CSALÁDI APARTMAN

Az erkélyes, 2 + 3 ágyas lakrész az előtérből nyíló két különbejáratú szobával rendelkezik. Az apartmanhoz sarokkádas kényelmes fürdőszoba tartozik, továbbá egy elektromos tűzhellyel, beépített hűtőszekrénnyel felszerelt konyhasarok is a vendégek rendelkezésére áll. Családok számára hosszabb tartózkodásra ideális.



SUPERIOR LAKOSZTÁLY

Érezze magát igazi királyi kényelemben a 62 négyzetméteres, nappali plusz két szobás lakosztályunkban. A konyhával, étkezőrésszel és tágas nappalival rendelkező lakosztály két szobájában 4 fő elhelyezésére (2+2) van lehetőség, ezen kívül gyermekek számára további pótágy áll rendelkezésre. 2 fős elhelyezés esetén nappali + 1 hálószobás elrendezésben is foglalható. A lakrészhez sarokkádas elegáns fürdőszoba tartozik. A lakosztály különlegessége a csónakázó tóra panorámás 43 nm-es terasz, melyről körbetekintve gyönyörködhet a hegyek nyújtotta csodálatos panorámában.