Rendezvények

Az Aranybánya Üdülőpark területén és létesítményeiben nagy tapasztalattal nyújtunk segítséget az Ön által elképzelt, megálmodott rendezvények színvonalas megvalósításához. Az elmúlt években számos esküvőt (maximum 80 főig), születésnapot, osztálytalálkozót, ballagást, évfordulót szerveztünk meg a megrendelők teljes megelégedésére, melyek mind-mind szép élményként maradtak meg a résztvevők emlékezetében.

Az újonnan átadott Aranybánya Hotel rendezvényterme magasan felszerelt, konferenciák és tréningek megrendezéséhez is megfelelő technikai felszereltséggel rendelkezik.

Amennyiben bármely helyszínünket igénybe kívánja venni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal, a lehetőségekről és feltételekről készséggel tájékoztatjuk részletes ajánlat keretében.

MegnevezésElhelyezkedésBefogadóképességJellemzők
Konferencia teremHotel épületében, földszinten, külön bejáraton megközelíthetőSoros ültetéssel: 100 fő
Asztalos ültetéssel: 80 fő
Hangosítás
Változatos fénytechnika
Projektor
Saját terasz
Büféhez, étkezéshez kapcsolódó előkészítő helyiség
Étterem és télikertPanzió épületében, földszinten50 főBár
Közvetlen konyhakapcsolat
Kandalló
Panzió terasz és kertPanzió területén80 főFilagória
Bográcsozó, szalonnasütő hely
Kerti asztalok, napernyők
Tóparti büfé rendezvénytermeTurisztikai információs ház a kalandpark területén, a csónakázó tó partján50 főKörpanorámás a környező hegyekre
Saját kis kályhával fűthető
Csocsó
Büfé, sörcsap
Tóparti filagória búbos kemencévelKalandpark területén, a csónakázó tó partján20 főSütési lehetőség a kemencében, az asztalok a kemence körül elhelyezve, panorámás