Hotel

Minőség és elegancia, egy karnyújtásra a természettől

A 2012. júniusában átadott Aranybánya Családi Wellness Hotel a Telkibánya közelében lévő hajdani aranybányákról kapta a nevét, amelyhez méltóan valódi kincset érő élményeket kínál vendégeinek.

A gyönyörű fekvésű területen, Telkibánya csendes kis mellékutcájában megépült hotel elegáns épülete Telkibánya új színfoltja. Panziónk működtetése során szerzett sokéves tapasztalatunk és vendégeink visszajelzései segítettek kijelölni azt az irányt, amelynek mentén az új hotelt megálmodtuk és megvalósítottuk, létrehozva a nyugalom és feltöltődés szigetét rohanó világunkban. Nagy gonddal választottuk ki a burkolatoktól kezdve a berendezési tárgyakon át a textíliákig mindent, annak érdekében, hogy az Önt körülvevő terek és berendezések kifinomultak, igényesek, de mindenekfelett kényelmesek legyenek. A végeredmény egy 16 szobás, barátságos, otthonos, ugyanakkor elegáns és letisztult megjelenésű hotel, ami az Önök kényelmét és nyugodt pihenését szolgálja.

Az Aranybánya Hotelt úgy terveztük, hogy változatos kikapcsolódási lehetőségeket nyújtson, legyen szó családi pihenésről, hegyvidéki romantikáról, baráti társaságok csoportos utazásáról, családi vagy üzleti rendezvényekről. A gyermekes családok kényelmét szem előtt tartva alakítottuk ki a két szobás apartmanokat, a gondtalan üdülést pedig további gyermekbarát szolgáltatásaink – játszószoba, gyermekpancsoló, gyermek kalandpark – biztosítják.

Szobáink, apartmanjaink és lakosztályunk kialakításánál és berendezésnél azt az elvet tartottuk szem előtt, hogy Vendégeink egyedi igényeire rugalmasan tudjunk reagálni, így az érdeklődők választhatnak a különböző alapterületű és elrendezésű, konyhával berendezett, vagy erkélyes szobák között. Foglalásnál közölje velünk preferenciáit, mi készséggel segítünk annak megfelelő elhelyezést ajánlani!

Az épület minden egysége szoros kapcsolatot tart fenn a káprázatos környezeti adottságokkal, a vadregényes zempléni hegyekkel, melyek minden szobából, és minden medencéből megcsodálhatók. A hotel teraszán pihenve a környező hegyek folyamatosan változó képében és a csónakázó-tó látványában gyönyörködhetnek.

A hotel előtt zárt területen parkolhatnak az autóval érkező vendégeink.